Vitality Boost

Productiviteit, betere communicatie, werkgeluk, minder ziekteverzuim

In het dagelijks leven vervullen wij als mens verschillende rollen. 
Deze rollen vervullen we het liefst met voldoende energie. We nemen graag de regie over onze gezondheid en inzetbaarheid. 


Een vitaal persoon wordt omschreven als energiek, productief, gemotiveerd en ervaart plezier.
Het is goed om met regelmaat stil te staan bij het eigen functioneren. Hoe is het met de leefstijl, de arbeidsomstandigheden en de fysieke en mentale belastbaarheid?

Ja, dit wil ik!

Investering in (werk)geluk

De Vitality Boost is de 1e stap naar een vitaler leven. Door nieuwe inzichten en direct inzetbare adviezen laat het processen in werk en het privé-leven makkelijker verlopen.

In 6 wekelijkse contactmomenten wordt er onder andere kennis en ervaring gedeeld op het gebied van bewegen, slapen, voeding en stress. Wat heeft men nodig om energie en focus te behouden? Tijdens dit programma krijgt de deelnemer de mogelijkheid om onafhankelijk en vrij uit spreken.

Naast 3 persoonlijke gesprekken in de buitenlucht, wordt er tussentijds geëvalueerd en gecommuniceerd met de deelnemer via mailcontact. Ter afsluiting van de Vitality Boost krijgt de deelnemer een samenvatting van de gedeelde relevante informatie met daarbij advies over een zelfstandige voortzetting met de opgedane kennis en inzichten.

De aanpak is persoonlijk, laagdrempelig en nuchter. Ik reflecteer zonder oordeel, motiveer en geef inzichten waar men direct op kan anticiperen.

De inzichtsessies van de Vitality Boost hebben een positieve invloed op productiviteit, communicatie, werkgeluk en ziekteverzuim.

Dit programma kan ook aangeboden worden door HR managers en bedrijfseigenaren als een waardevolle investering in personeel. Winstgevend voor zowel de werknemer áls de werkgever.

Investering vanaf €850,-

Biedt meer vitaliteit i.c.m:

Masterclass Vitaliteit

Sportieve activiteiten buiten

B2B sportprogramma in samenwerking met trainers in de omgeving Nuenen

Verlenging van het traject door in te stappen bij het programma Ontspannen Ondernemen

meer informatie

Aanbod

Roos- ontspannen ondernemen biedt inzichtsessies, duurzame verandertrajecten, masterclasses en werkt samen met externe bedrijven om haar aanbod in specifieke gevallen nog waardevoller te maken.

Ontspannen Ondernemen

Masterclass

Voor bedrijven

2022 © Copyright Roos Ontspannen Ondernemen | Webdesign door Studio Above.