Ontspannen Ondernemen

Grip op jouw leven en agenda in werk en privé

In jouw hoofd en in je lijf voel je onrust. Het voelt alsof iets of iemand anders de regie over jouw leven heeft overgenomen. 

Het alsmaar doorgaan, al die spreekwoordelijke ballen in de lucht te moeten houden, kan je na verloop van tijd behoorlijk in de weg staan. Hoe heeft het zover kunnen komen? En nog belangrijker, wanneer komen er betere tijden?

Jouw overzicht is weg. 
Je hebt het gevoel steeds meer achter de feiten aan te lopen. 
De energie die jij zo hard nodig hebt in deze fase van jouw leven is ver te zoeken. Je focus word steeds minder en je voert een constante strijd tussen werk en privé. Steeds vaker is jouw onrust de oorzaak van conflicten en relatieperikelen. Dat is het niet waard.

Jij wilt een sterke basis. Jij wilt jezelf kunnen zijn. Met energie om te werken, een fijn sociaal leven en in goede gezondheid. 

Ik ben er voor jou, als persoonlijk coach. Ik kom je halen bij de voordeur. 

We doorlopen samen 10 maanden, naast elkaar. Zonder werkboeken, huiswerk en ingewikkelde opdrachten. Wel met eerlijkheid, een spiegel en soms een liefdevolle confrontatie. 

Met jou samen werk ik weer aan de basis. Wat ben je aan het doen, waarom en voor wie? Sta je achter jouw keuzes? Waar wil je naartoe? 

Samen onderzoeken wij waar jij energie van krijgt en hoe jij om gaat met druk.
Ik ben benieuwd waar jouw grenzen liggen en leer jou wat je nodig hebt om niet meer terug te vallen in oude patronen.

Ik coach jou naar een energiek leven met overzicht waardoor jij met meer focus meer uit jouw werk en relaties kan halen.


Het ondernemerschap, met persoonlijk leiderschap staat voor mij gelijk aan sport. Het gaat 1:1 samen met trainen, herstellen en presteren. Op tijd rust nemen, om erna weer te kunnen pieken. Als oud- sporter weet ik dat juist herstel en ontspanning belangrijk zijn, om uiteindelijk een mooie prestatie te kunnen leveren op lange termijn.
 
En zo werkt het ook bij een eigen bedrijf! Focus, overzicht en energie zijn essentieel om langdurig een mooi bedrijf te runnen met veel plezier!
 
Ontspannen je werk kunnen managen, je vitaler voelen en weer voldoende energie kunnen stoppen in personen en activiteiten die er écht toe doen in jouw leven. Dat wil jij toch ook?

Door nu voor jezelf te kiezen, heeft dat direct positief effect op alle rollen die jij vervult. Niet alleen voor nu, maar ook voor de rest van je leven!

Investering vanaf €3500,-

Ja, dit wil ik!

Wat zeggen mijn klanten over Ontspannen Ondernemen?

Lees recensies

Aanbod

Roos- ontspannen ondernemen biedt inzichtsessies, duurzame verandertrajecten, masterclasses en werkt samen met externe bedrijven om haar aanbod in specifieke gevallen nog waardevoller te maken.

Vitality boost

Masterclass

Voor bedrijven

Wil jij naast coaching ook direct fysiek sterker worden? Dan is Powered by Vitality perfect voor jou!

Meer lezen

2022 © Copyright Roos Ontspannen Ondernemen | Webdesign door Studio Above.