Voor Bedrijven

Vitaliteit is meer dan groene smoothies!

De programma’s van Roos-ontspannen ondernemen zijn ontwikkeld voor ondernemers en professionals om inzicht te vergroten en zelfregie te stimuleren.
In werk en privé.

ik HEB INTERESSE!

In een dynamische masterclass ligt de aandacht op energiemanagement. Wat kan men zelf doen om meer energie te krijgen en te houden?

Wat heeft men nodig om zichzelf fitter en energieker te voelen en met focus aandacht te kunnen besteden aan zichzelf, werk en omgeving?

Informatie over belangrijke pijlers als bewegen, slaap, voeding en stress wordt in deze masterclass toegelicht.

Naast bovengenoemde onderwerpen wordt er aandacht besteed aan samenwerken en focus.

Deze masterclass wordt volledig op maat gemaakt. Daarbij rekening houdend met de samenstelling van de groep. Het is mogelijk deze masterclass te combineren met andere vitaliteitsprogramma’s.

Investering: op aanvraag

Masterclass

B2B sportprogramma

Vraag naar de mogelijkheden

IK HEB INTERESSE!

Powered By Vitality

Een uniek programma in samenwerking met RevolutionPT Nuenen voor ondernemers en mensen met leidinggevende functies. Mensen met volle dagen en veel verantwoordelijkheden, die gemotiveerd aan vitaliteit willen werken.

Een intensief programma van 6 maanden training, voedingsbegeleiding en een-op-een coaching, dat een positieve invloed heeft op werk, relaties en het privéleven.

Dit waardevolle programma biedt nog vele extra’s. Een volledig verzorgde kick-off dag met seminars en training. Tijdens het programma zijn er op verschillende momenten meer verdiepingsmomenten zoals ijsbadsessies en focustrainingen.

Ben jij er klaar voor om je zakelijke en fysieke doelen na te streven en mentaal nog sterker te worden? Klik hier.

Investering: op aanvraag

Samenwerkende partners

2022 © Copyright Roos Ontspannen Ondernemen | Webdesign door Studio Above.